Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – Första blicken

Innan Elder Scrolls Online släpptes blev det ganska hypat, och när jag fick erbjudande om att beta-testa spelet så blev jag självklart väldigt glad och taggad. Många buggar senare blev det även en andra omgång av beta-tester.

Själva spelet i sig har i mina ögon alltid haft fantastisk potential, men buggarna har helt enkelt varit för många för att motivera månadskostnad. Nu har man tagit bort månadskostnaden, och man blir så klart nyfiken på vad som hänt. När dessutom inbjudan kom till att spela Tamriel Unlimited så kom den där lite pirrande känslan igen. Tänk om de lyckats? Tänk om spelet är riktigt bra nu?

First look

Okej, första intrycket kunde varit bättre. Precis som tidigare beta-tester blev man rekommenderad att ladda hem och installera spelet i förväg. ”Ladda hem så kan du spela direkt.” Precis som varje gång tidigare så fungerade det inte…

Det verkar dock som jag slipper ladda hem hela spelet ytterligare en gång, vilket tydligen inte är självklart men väldigt trevligt. Efter att manuellt kopierat någon fil, testat det ena och det andra, och slutligen nu kör launcher som admin, så verkar det som att det kan fungera. Men, självklart måste jag ändå installera x patchar, på allt mellan 100 och 600 MB.

Too be continued…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *