Ljusare tider i Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

ESO: Tamriel Unlimited – Ljusare tider

Jag ska vara ärlig, ESO: Tamriel Unlimited har gett mig huvudvärk och få spel har stundtals gjort mig så frustrerad. Det lovar så mycket, men ibland bara bråkar det med en. Men nu, äntligen, efter viss tweaking av grafikinställningar mm, så verkar det faktiskt fungera hyggligt stabilt.

Aj aj kapten - ESO: Tamriel Unlimited

Man behöver inte vänta länge förrän man kan njuta ordentligt av Tamriel Unlimited. Eller egentligen helt enkelt bara ESO, utifrån beta-testerna så är jag övertygad om att jag inte kommit in på något nytt content. Frågan är om jag alls kommer hinna det. Oavsett vilket så har jag verkligen fått njuta av de sköna scenerna i världen av Elder Scrolls Online. Är helt säker på att jag bara skrapat lite på ytan, men nu är jag faktiskt sugen på att köpa spelet… Tumme upp och poäng för att lura in folk i efterhand (ett tag efter release).

Mysa framför en brasa - ESO: Tamriel Unlimited

Mycket som bidrar till skön stämning i spelet är musiken, trubadurerna, röster och karaktärer, mm. De har helt klart lagt rätt mycket krut på detaljerna kring karaktärerna, och jag får nog börja erkänna att det lönar sig just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *