Om mig

Johannes Henrysson i Chicago
Jag i Chicago | Foto: Per Andersson

Bakgrund

Jag föddes i Lund 1986, men växte upp i Åstorp. Bodde sedan i Falköping under gymnasietiden, för att kunna satsa på volleyboll. Fortsatte senare satsningen i elitserien med Örkelljunga VK parallellt med studier och jobb.

Johannes Henrysson - simpson edition
Johannes Henrysson - simpson edition

Vuxenlivet

Tog ett break från volleyboll på högre nivå, på grund av skada, ungefär samtidigt som jag blev anställd på Prisjakt. I samband med jobbet på Prisjakt dröjde det inte länge förrän jag flyttade till sommarstaden Ängelholm. Jag kunde till slut inte hålla mig borta från volleybollen, utan gjorde comeback i elitserien år 2009.

Händer just nu

Just nu spelar jag i Allsvenskan tillsammans med IFK Helsingborg. Sommartid spelar jag en del beachvolleyboll. Övrig fritid delas mellan vänner, TenTen (min katt) och det egna företaget Leafstudios. Sedan ganska nyligen så blev plötsligt tiden för tidigare nämnda saker mycket mindre, då jag hellre spenderar tid med min underbara flickvän, Ida 🙂

Jag lämnade nyligen Prisjakt och började istället som Webbutvecklare hos Aller Media.

Kinesisk Astrologi

Kinesiska tecknet för Tiger
Kinesiska - Tiger

Enligt kinesiska månkalendern är år 1986 egentligen år 4684. Därmed får jag elementet Eld och djuret Tiger.

En typisk Tiger är tydligen modig, äventyrlig, generös och impulsiv. Typiska egenskaper för Eld är energisk, dynamisk och självsäker.

Någon dag ska jag jämföra ovanstående med personlighetstestet från Allers. Kan ju faktiskt vara ganska intressant, eller i alla fall ganska roligt, att jämföra och se hur bra det stämmer in.

4 reaktioner på ”Om mig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Antingen är det åt det ena hållet, eller det andra.