Bilder

Back in business

Frisk. Tillbaka på jobbet. Tillbaka på bloggen. Tillbaka på Facebook. Tillbaka på Diablo II. Tillbaka på pokerscenen. Tillbaka i IFK. Jag är helt enkelt, back in business!

Så, nu när man rivit av den fräsiga inledningen så kan jag konstatera att detta är första inlägget år 2012. Så länge sen är det som jag skrev 🙂

Kan även konstatera att jag tröttnat lite på det här temat. Tyvärr… Får se om det blir något nytt snart. Vem vet, jag kanske får tummen ur och skapar mitt eget bloggtema någon gång?

Pepparkakshus!

Naturligt vis så behöver alla ett eget pepparkakshus! Hur ska ni annars kunna hålla er torra under julen om ni inte har någonstans att bo?

Årets pepparkakshus blev klart i helgen, under tiden som Berit upprepat klampade runt utanför och knackade på fönstren. På andra ställen kastade hon upp en flytdocka på land, bröt träd och betedde sig allmänt illa.

Men tillbaka in i värmen och lugnet. Nåväl, värmen i alla fall. Ida och jag passade på att påbörja en tradition, dvs bygga hus. …av pepparkakor. Det gick faktiskt ganska okej (se bild för att bedöma arbetet). Katten var för övrigt mycket intresserad, bild på det kommer nog någon gång.